HAYATIMIN FİLMİ

Hayatımın Filmi-Douglas Kennedy
415 Sayfa
Psilon Yayıncılık
İtiraf etmeliyim ki kitabın ilk kısımları sıkıcı geldi.Senarist olan David 'in amacı ünlü olmaktır.Ancak yazdıkları tam bir başarısızlık örneğidir.Bir karısı ve kızı vardır.Her şeye rağmen eşi yanındadır.Ancak bir gün bir senaryosu tv kanalı tarafından satın alınır.Şansı döner.Gelen şöhretle birlikte hayatı da değişir.Hırslı ve güzel bir yönetici uğruna eşinden ayrılır.
Heyecanını kaybeden bir ilişki ve Bayan Birmingham'ın göz kamaştırıcı güzelliği ,başarısına eşlik eden baştan çıkaran enerjisi (ve benim başarısızlıkla geçmiş yıllarımı arkada bırakıp kapıyı çarpıp gitme isteğim) (alıntı)
David'in sinema düşkünü Philip Fleck ile yollarının birleşmesi hayatının yönünü değiştirmesine neden olur.Basına sızdırılan eser hırsızlığı suçlamaları hayatının dibe vurmasına neden olur.Hızlı bir çöküş başlar.Önce sevgilisi sonra yanında yer alan herkes onu terk eder.David bu durumla baş etmeye kararlıdır.

Yorumlar

  1. Ne kdarda güzel :) Yeni kitap blogları gördükçe çok memnun oluyorum :) https://reatherfeather.blogspot.com/ bu da benim blogum :)

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SON 10 SANİYE

AUSCHWİTZ DÖVMECİSİ

GÖMÜLÜ ŞAMDAN